Szórakozás

Ördög Nóra: Nem tudok se jó anya lenni, se hatékony munkagép

Ördög Nóra legújabb blogbejegyzésében írt arról, hogy időnként mennyire nem egyszerűek az anyák hétköznapjai.

A TV2 műsorvezetője egy nem túl jól sikerült napjukat hozta példának, ami azután történt, hogy újra elkezdett intenzívebben dolgozni.

“El kell ismernem, hogy hosszú volt a nyár, és szerencsére nagyon intenzíven együtt tudtunk lenni, de amilyen klassz volt ez a tömény dózis a gyerekeimből, olyan jól esett az is, hogy a múlt héten elindult az ovi, és visszaállt minden az őszi kerékvágásba. A szeptember beköszöntével nálam is beindult az élet munkafronton. És itt lehet a kutya elásva. Ha úgy tudunk együtt lenni, hogy mindent félreteszek, nem zakatol a fejemben a 120 pontos teendőlistám, ha nem akarok percenként e-mailekre válaszolni, telefonálni, világot megváltani, ha csak úgy vagyok, és valóban velük vagyok, nem csak testben, akkor mindig olyan magától értetődő és nyugodt minden. Mici és Venci is érzik, hogy nem kell küzdeniük az osztatlan figyelmemért, és a világ legjobb, legsimulékonyabb gyerekei lesznek.

Ma sem velük volt a baj, hanem velem. Fizikailag nekik adtam magam, de lélekben máshol jártam. És ahogy haladtunk előre az időben, egyre nőtt bennem a feszültség, hogy ma egyik funkciómban sem vagyok értékelhető: nem tudok se jó anya lenni, se hatékony munkagép.

Itt rekedtem a kettő között, női szerepeim senkiföldjén, és ezzel két fronton is azt kell éreznem, hogy megbuktam. Magamra haragudtam. De velük veszekedtem”

– írta az ordognora.hu-n lévő bejegyzésben Ördög Nóra, akinek néhány nappal ezelőtt szülinapi elrablásban volt része.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik