Szórakozás

Sütő Enikő büszkén vállalja, hogy 59 éves

Az egykori modell közel a hatvanhoz is remek formában van, éppen ezért egyáltalán nem aggódik a kora miatt. Sőt, büszkeséggel tölti el, hogy még mindig jól néz ki.

Kimondom, hogy hány éves vagyok, ötvenkilenc és ezt büszkeséggel mondom ki, mert nem érzem magam ennyinek… Azért nem látszom talán ennyinek, mert próbálok maradni nyitott mindenre, kíváncsi, lelkes és életigenlő

– mondta a StoryExtrának Sütő Enikő, akinek most legendás Fabulon reklámfotójáról is lerántották a leplet.

Suto-Eniko(650x433).jpg (sütő enikő, )
Tizenegyszer vetélt el Sütő Enikő
Az egykori modell ma már úgy véli, az ő életében nem volt megírva egy gyerek.

Kiderült, hogy a modell annak idején nem félmeztelenül pózolt Fenyő János kamerája előtt, csak egy mély hátkivágású felső volt rajta, aminek a nyakpántját eltakarta a haja.

Nagyon régen láttam ezt a fotót, furcsa érzés szembesülni vele negyven évvel később. Fel tudom idézni a pillanatokat, amikor – spontán egyébként – Jánossal megláttunk egy trafóházat és azt mondja: állj be! Én meg beálltam. De abszolút emlékszem a pillanatra és az érzésre. Sőt mintha még azt is tudtam volna, hogy itt most valami történik, ami fontos lesz az ő életében is és az enyémben is

– emlékezett vissza Sütő.

Egy időben felmerült az is, hogy újrafotózzák a legendás képet, de a modell végül nem bólintott rá.

Nem szeretek visszakanyarodni elmúlt eseményekhez, szívesen ránézek, milyen voltam kamasz koromban, de nem szeretnék újragondolt kamaszlány lenni.


Nyitókép: RTL Klub/StoryExtra

Olvasói sztorik