Szórakozás

Film készült Avicii összeomlásáról

Nyolc év intenzív turnézás után Tim Bergling, ismertebb nevén Avicii, tavaly bejelentette, hogy visszavonul a koncertezéstől.

Avicii visszavonul, leteszi a pendrive-ot
Rájött, hogy mást akar csinálni.

A világ egyik legnépszerűbb DJ-jéről azóta egy dokumentumfilm készült True srories címmel, amelyben bemutatják, min ment keresztül karriere csúcspontján a svéd zenész.

Már az ősszel mozikba kerülő film promóvideójából kiderül, hogy miközben Avicii a slágerlistákat vezette, és milliókat szórakoztatott, belül mély lelki válságon ment át, és teljesen összeomlott a túlhajszolt életmód következtében.

A többszörös Grammy-díjas zenei producer és DJ a 2011-ben megjelent Le7els című számával robbant be a köztudatba. A dal többek közt az USA-ban és az Egyesült Királyságban is első helyen végzett a toplistákon, valamint több mint 200 millióan streamelték Spotify-on.

A legnagyobb sikert a True című album hozta meg számára, amely hazánkban is platinalemez lett. Ez tartalmazza a többszörös platinaminősítést megszerző Wake Me Up-ot, amely 81 országban vezette a toplistákat és a Spotify legtöbbet streamelt száma lett.

(Kiemelt kép: D Dipasupil / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik