Szórakozás

Ezért csináltatta meg a száját Kylie Jenner

Kim Kardashian féltestvérének, Kris és Caitlyn Jenner legkisebb lányának bő egy hónappal ezelőtt debütált valóságshow-ja, amit az amerikai E! csatorna még április 10-én harangozott be. A Life of Kylie című doku nem meglepő módon nem másról, mint Kylie Jenner életéről, a divatvilágban való szerepvállalásáról és kapcsolatairól szól.

Idegen tinivel ment diákbálba Kylie Jenner
Legendává vált a gimnazista, akinek elfogadta a meghívását a világsztár.

Nagyon sokáig egy teljesen más lányt mutattam a világnak, mint aki vagyok. Amikor kamerák között nőlsz fel, mindenki azt gondolja, ismer téged. Két oldalam van: az egyik, amire sokáig nyomást gyakoroltam és amit mutattam, illetve a másik, aki valóban én vagyok. Azt akarom, hogy utóbbit ismerjétek meg. A sorozattal a nézők beláthatnak az összes olyan munkába, amivel éppen foglalkozom, valamint láthatják, hogyan töltöm a szabadidőmet

nyilatkozta a húszéves lány a sorozattal kapcsolatban. Szerencsére azért ennél sokkal többet is megtudunk.

Kellemetlen első csók

A Life of Kylie-ból lényegesen több derül ki, mint az egész klán életéről szóló K, mint Kardashianból. Előkerül például Jenner egyik legnagyobb félelme (retteg a pillangóktól), illetve az is, hogy miért szakítottak Tygával, az amerikai rapperrel.

Jó viszony van köztünk, én döntöttem a szakítás mellett, mert nem akarok öt év múlva visszanézni, és azt érezni, hogy Tyga elvett tőlem valamit: a fiatalságomat.

A legutóbbi epizódban arról mesél terapeutájának, hogy 15 éves korában első csókját követően azt a kritikát kapta, hogy ajkai nagyon kicsik. Ez annyira megviselte, hogy eldöntötte, megcsináltatja azokat.

15 éves voltam, az önbizalmam pedig a nullán volt a szám miatt. Nagyon kicsi ajkaim voltak. Nehezen éltem meg. Amikor egy srác, akit kedvelsz, ezt mondja… Nagyon rosszul érintett.

– magyarázta a műtét okát. Ajkai egyébként olyannyira jól sikerültek, hogy mára – híres nővérei után – egyik ismertetőjegyévé váltak.

Világsztárokat előzött meg vagyonával

A 20 éves Kylie Jenner már többször szerepelt a Time magazin által összeállított „The Most Influential Teens” listáján, amely a világ legbefolyásosabb tinédzseréit gyűjti össze. Instagramja lassan 100 millió követőt számlál, ezzel bőven benne van a 10 legtöbb követővel rendelkező profilok között. 2017-ben a Forbes legjobban kereső hírességeket bemutató 100-as listáján az előkelő 59. helyet szerezte meg és olyan neveket előzött meg, mint a 60. Bruno Mars, a 65. Jennifer Lopez, vagy a 77. Rihanna. A lány nemcsak saját sorozatából él meg: 2017-ben nővérével Khloe Kardashiannal közösen létrehozták KoKo Cosmetics nevet viselő smink márkájukat.

Kiemelt kép: Instagram/Kylie Jenner

Ajánlott videó

Olvasói sztorik