Szórakozás

Schobert Norbi kihozza Hujber Ferencet a börtönből, ha leültetik

A színész körül folyamatosan gyűrűzik a botrány. Most épp ott tart a dolog, hogy felesége állítólag bizonyítani tudja, hogy Hujber Ferenc bántalmazta őt.

Mindeközben a színészre kábítószerhasználat miatt komoly pénzbüntetést szabtak ki. 322 ezer forintot kellene befizetnie, amiért a rendőrség fél gramm marihuánát talált nála. Hujber erre azonban nem hajlandó. Helyette a közösségi oldalán irogat arról, hogy szerinte a fű nem drog, éppen ezért nem is fizet. A pénzbüntetés viszont fogházzá válhat, ha így dönt.

Hujber Feri (Array)
75 napra börtönbe vonulhat a füvezésért fizetni nem akaró Hujber Ferenc
A színésznél akár árverezhetnek is, ha nem gondolja meg magát.

Az ehhez hasonló posztjai alatt nem csak a rajongók üzentek a színésznek, Schobert Norbi is próbálta jobb belátásra bírni. A fitneszguru szerint mindegy mi az igazságos, a törvényt be kell tartani. Ha más nem, akkor ő fizet Hujber helyett, de azt nem engedné, hogy börtönbe csukják.

Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést és kihozom onnan. Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem. Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet. Azért írtam neki az üzeneteket, hogy jobb belátásra bírjam, fizessen és akkor minden rendben lesz

– mondta a Blikknek Schobert.

Nyitókép: Berecz Valter/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik