Szórakozás

Szinetár Dóra véletlenül árulta el, hogy terhes

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán gyermeke bármelyik pillanatban a világra jöhet. A Fókusz egy fotózásra kísérte el a szerelmespárt, itt derült ki, hogy a színésznő véletlenül idő előtt árulta el korábbi kapcsolatából született 20 éves fiának, hogy terhes.

“A nagyfiam onnan tudta meg, hogy közös naptárat használunk a telefonon belül. Amikor megjelent a csík, felhívtam az orvost, és beírtam ebbe a közös naptárba, hogy Dóri ultrahang, és egy szívecskét is odaraktam. A fiam egy hét múlva átjött hozzánk, és mondta, hogy nem akar belekérdezni semmibe, de miért megyek én ultrahangra? Lebuktunk…”

– mondta a riportban a nemrég még pocakkal nyaraló Szinetár Dóra, aki babonából és korábbi szomorú tapasztalataiból adódóan elvileg csak terhességének 12. hete után szerette volna elújságolna a családjának a kicsi érkezésének hírét, de szerencsére úgy tűnik, minden jól alakul.

Szinetár azt mondta, hogy nagyon szeret terhes lenni, még azt is élvezi, amikor a kicsi naponta többször “kick-box edzést” tart a pocakjában.

(Kiemelt kép: MTI/Zih Zsolt)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik