Szórakozás

Törőcsik Mari mellett állandó felügyelő van

Már hetekkel ezelőtt is szó volt róla, hogy hazaengedhetik az év eleje óta kórházban fekvő Törőcsik Marit, de állapota továbbra sem engedi ezt meg. A színésznő még mindig nem akar enni rendesen, enélkül pedig nem tud kellően megerősödni. Ahhoz azonban, hogy a kedve megmaradjon, lánya állandó felügyeletet szerzett.

Jordán: Törőcsik Marinak nincs ambíciója enni
Jordán Tamás jobban van esése után, de jóbarátja, Törőcsik Mari keveset eszik a kórházban, bár humoránál van.

Mari lánya, Teréz járt be rendszeresen, de úgy gondolta, hogy egy gondozóra is szükség van. Egy fiatal hölgyet kért fel, aki ott van Marival mindig. Boltba megy neki, intézi a dolgait, és sokat ül az ágya mellett, beszélget vele, biztatja. Még mindig nem látogathatja senki, egyedül a volt férje, Bodrogi Gyula neve van leadva a portán. A telefonja is állandóan ki van kapcsolva, ezt még az orvosai utasítására tette, nem szabad őt felzaklatni. Egész nap a szobájában van, jót tesz neki, hogy van társasága, van kihez szólnia, ha beszélgetni szeretne valakivel

– árulta el a Blikknek a színésznő egyik ismerőse.

A napilap Törőcsik velemi házánál is járt, ahol egy férfit találtak, aki épp a ház körüli teendőket látta el. Tudomása szerint az idős színésznőt napokon belül hazaengedik a kórházból.

Nyitókép: Weber Zsolt 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik