Szórakozás

Hivatalos: bejelentette a TV2 a Sztárban sztár zsűrijét

Hamarosan kezdődik a Sztárban sztár idei évada. A TV2 néhány héttel ezelőtt már bemutatta azt a 12 énekest, akik vállalták, hogy más sztárokká változnak át a kamerák előtt egy-egy dal erejéig. A csatorna azonban eddig adós volt a zsűri névsorával.

A TV2 hétfőn este jelentette be a Sztárban sztár 2017-es zsűrijének névsorát:

Liptai Claudia, Stohl András, Majka, Papp Szabi

A zsűritagok személye egyébként csak mérsékelten okozott meglepetést, miután Liptai Claudia neve már hetekkel ezelőtt kiszivárgott, s nemrég az is kiderült, hogy Hajós Andrást Stohl váltja majd, ezzel egyben átigazolva az RTL-től a TV2-höz.

Azt egyébként már korábban tudni lehetett, hogy a Sztárban sztár zsűrijének egykori oszlopos tagja, Bereczki Zoltán idén kihagyja a szereplést. A színész sok egyéb elfoglaltságára hivatkozott. Helyette érkezhetett Papp Szabi, a Supernem zenekar énekese és gitárosa.

“Az elmúlt években fogalmazódott meg bennem, hogy hiányzik a televíziós műsorvezetés. Rengeteg munkám van, folyamatosan játszom színházban, rádiózom, de vágytam arra a fajta adrenalin löketre, amit csak az élő show-k nyújtanak. A TV2 volt az, aki erre lehetőséget adott, ráadásul rögtön egy olyan népszerű műsorban, mint a Sztárban Sztár. Zsűritag még nem voltam, éppen ezért nagy izgalommal várom szeptember 17-ét”

– árulta el Stohl András, a TV2 új sztárja.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a csatorna közleményében kiemelte: Stohl András átigazolásával újabb rendkívül népszerű és profi műsorvezetővel bővül a csapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik