Szórakozás

Németországban is elindult a sztárság felé Istenes Bence

Egy év telt el azóta, hogy Istenes Bence párjával, Csobot Adéllal arra az elhatározásra jutott, hogy kisfiukkal együtt Németországba költöznek.

“Olyan karrierre vágyom Németországban, amit már otthon megvalósítottam. Nemrég kint leszerződtem az egyik legjobb menedzsmenttel, akikkel kialakítottunk egy stratégiát, és szeptembertől elkezdünk ezen dolgozni. Nagy álmom, hogy sportműsorokat vezethessek, vagy egy gameshow-t, sok év múlva pedig a kornak megfelelő éjszakai beszélgetős műsort. Emellett pedig szívesen visszatérnék a rádiózáshoz is, amit jó pár éve abba kellett hagynom, és az internet adta lehetőségeket sem szeretném elhanyagolni, sőt abban látom talán a legnagyobb fantáziát. Mondjuk ehhez két élet kéne”

– mondta a Blikknek Istenes Bence, aki ennek ellenére még nem döntötte el, hogy Magyarországon vagy Németországban telepedik le véglegesen családjával.

“Tényleg nem tudom még. Szeretném a német televízióban is megvalósítani az álmaim, de közben azért nem szakadtam el a hazai mé­diától, továbbra is láthatnak majd a nézők az RTL Klubon. Adél pedig rendszeresen visszajár a színházba és fellépni Magyarországra, így egyelőre magunk sem tudjuk, hogyan alakul a jövőnk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik