Szórakozás

Megszökött otthonról, 7 évvel idősebb nő csábította el az X-Faktor gyereksztárját

rádió mikrofon on the air
rádió mikrofon on the air

Elhagyta családját egy nála hét évvel idősebb nő miatt az X-Faktor egykori gyereksztárja – tudta meg a Blikk.

A cikkben nem nevezték meg, hogy melyik énekesről van szó, csupán annyit tudni róla, hogy a tehetségkutató egyik legígéretesebb felfedezettjeként emlegették, hangját egy ország szerette meg az X-Faktor versenye alatt.

A fiatalkorú énekes kedden pakolta össze a holmiját, hogy otthonától több száz kilométerre fekvő városban folytassa életét. A tehetség családja teljesen összeroppant, édesanyja zokogva nyilatkozott.

“Egy rajongója beszélte tele a fejét, miatta szökött meg itthonról, és mi semmit nem tudunk tenni ellene. Még a gyámhivatal is kijött hozzánk, mert a fiunk azt állította, hogy nálunk nem kap elég ételt, és ruhája sincs. Ez is csak egy ürügy volt, hogy elmehessen. Kicsi gyerekkora óta azért dolgozunk, hogy mindent megtegyünk a karrierje érdeké­ben, hiszen mi is tudjuk, micsoda tehetség. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy ennyire kifordult magából a fiam! Aludni sem tudok azóta, hogy kiment az ajtón. A fiunkat nem érjük el, ha hívjuk is nem veszi fel, párszor írt már, de abban sem vagyunk biztosak, hogy ő válaszolt nekünk. Halálosan szerelmes szegénykém”

– nyilatkozta az aggódó anyuka, aki a cikkben üzent: nagyon várják haza a fiút.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik