Szórakozás

Survivor: Istenes Bence ördögi ajánlatot tett

A Survivor mai adásában Istenes Bence ördögi ajánlatot tesz: a folytan éhes Ibon törzset váratlan lehetőséghez juttatja, megehetnek egy adag rántott csirkét, vagy tanulmányozhatják a következő védettségi játék leírását. Bárhogy is döntenek, a másikat a Buwaya törzs kapja…

Hogy kik várják végül jóllakottan, de felkészületlenül a következő küzdelmet, az a ma esti adásból derül csak ki.

Tegnap egyébként az Ibon törzs végre túl lett az első nyertes csatán, jutalmuk 4 párna és 4 takaró volt. A hősiesen küzdő lányok bebizonyították, hogy a nők sokszor jóval erősebbek és kitartóbbak a férfiaknál. Saját határaikat átlépve, emberfeletti teljesítményt nyújtva álltak 40 fokban, testsúlyuk kétszeresét tartva a vállukon.

A lányok dupla jutalmat kaptak, hiszen a párnák mellett a fiúk megajándékozták őket egy-egy masszázzsal. Ezzel beindul a kémia és két romantikus szál is kibontakozni látszik. Gergő már nyíltan vállalja, hogy vonzódik a nála közel tíz évvel idősebb Anitához.

Ezt az egy játékot leszámítva azonban a Buwaya magabiztosan nyeri a csatákat. Ám a győzelmek ellenére a törzs kemény emberei között egyre nagyobb a feszültség. A folytonos nélkülözés Bálintot viseli meg a legjobban. Indulatos és agresszív lett.

Az Ibon szigetén béke honol. Zoli és Gergely azonban lassan belátják, hogy törzsük perifériájára, és így a kiesés közelébe kerültek. Ám egy jó terv segíthet… kérdés mire jutnak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik