Szórakozás

A Survivor játékosa fogyasztotta le Gáspár Evelint

Győzike nagyobbik lányának közösségi oldalait követve láthatjuk, hogy Gáspár Evelin nagy változáson ment keresztül. Az egykor duci lány keményen edz, diétázik, az életmódváltásának pedig meg is van az eredménye, amit olykor bikinis fotók formájában prezentál.

Gáspár Evelin: A 30 kiló csak készpénzben hiányzik
Egy edzésen kiderült, miért nem műttette meg magát, mint az apja, és hogy ki tudja-e nyomni kollégánkat. A két Lotti legújabb videója.

Mindehhez persze profi segítségre is szüksége volt, edzője pedig nem más, mint a Survivor versenyzője, Alexandra  – aki már a túlélő reality első napjaiban összemelegedett 20 évvel idősebb játékostársával, Ferenccel. Az edző büszke tanítványa kitartására és eredményére.

Egymásra talált a Survivor két játékosa
Hamar összesöndörödött a 28 éves Alexandra és a 48 éves Feri.

Nagyon tetszett Evelin lelkesedése, egy igazi pozitív energiabomba volt már az elejétől fogva. Hamar egymásra hangolódtunk, és az edzések mellett barátnők lettünk. Evelin teljesen felszámolta addigi életvitelét, heti 5-6 alkalommal vett részt az edzéseken, sokszor még azokon túl is önszorgalomból. Elképesztő Evelin saját magával szembeni spártai határozottsága. Harmincöt kilótól szabadult meg, de nálam nem a mérleg a lényeg, hanem a tükör. Amióta lefogyott, teljesen kinyílt, egészen más ember lett

– mondta a Blikknek Alexandra.

Gáspár Evelin pedig nem csak jelentős súlyvesztésének örül, hanem annak is, hogy edzője személyében barátra is talált.

Korábban nem találtam olyan edzőt, aki őszintén segíteni akart volna, úgy éreztem, a legtöbben csak trófeának tekintenek, aztán megismertem Alexandrát. Ő nemcsak az edzőm, hanem a pszichológusom is, de leginkább a barátnőm. Sokat köszönhetek neki.

Nyitókép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik