Szórakozás

Cookynak van B-terve, ha a médiában már nem fog kelleni

A celebek élete gyakran elég bizonytalan. Amilyen hirtelen ismertté válik valaki, annyira gyorsan el is tűnhet a süllyesztőben, de még az igazi teljesítményt nyújtó televíziós személyiségek/műsorvezetők ideje is lejár előbb-utóbb. Éppen ezért mindenki igyekszik több lábon állni a megélhetésért.

A rádiós műsorvezető, Cooky is így van ezzel. Pláne azóta, hogy 27 évvel fiatalabb barátnőjével már a családalapításon dolgoznak. Cookynak gyerekkori álma volt, hogy pilóta legyen, tavaly nyáron pedig le is tette a vizsgákat, most azonban ismét tanulnia kell, ha egyszer tényleg dolgozni akar a szakmában.

Cooky gyereket akar 27 évvel fiatalabb barátnőjétől
Már próbálkoznak, és remélik, hogy mihamarabb sikerül.

Újabb nagy kihívások előtt állok, és Debóra megérti, hogy most sokat kell tanulnom. Két pilótainterjúra készülök, újra át kell nézni a meteorológiai, technikai, térképészeti, repülésbiztonsági és vészhelyzeti szakkönyveket. Fejből tudnom kell, mi a dolgom különböző vészhelyzetekben, ha rossz időben, minimális látótávolság mellett kell leszállni, vagy beteg lesz egy utas a gépen

– kezdte a Borsnak a celeb.

Pilótaként minden évben le kell tenni a szakszolgálati engedélyt megújító vizsgát. A vizsgáztató ül a jobb oldali ülésben, és egyáltalán nem érdekli, hogy húsz- vagy hatvanéves, aki mellette ül, de az sem, hogy ki az illető. Csak­is az számít, hogyan teljesítek. Számomra nagyon fontos mindegyik vizsga, mert több lábon kell állnom. A médiában sosem lehet tudni, mi lesz. Van, akinek étterme, produkciós cége van, nekem ez a B tervem.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik