Szórakozás

Istenes Bence: Azt hittem, hogy meg fogok halni

A hamarosan induló túlélő reality, a Survivor műsorvezetője a Reggeliben mesélt arról, hogy milyen körülmények között töltött el 50 napot a Fülöp-szigeteken. Kiderült, hogy Istenes Bence a stábbal együtt bungalókban éjszakázott a dzsungel mellett, ami azért volt különösen rossz helyzet, mert a tévés nagyon fél az állatoktól.

Az én bungalómba szerencsére nem jöttek be az állatok, de a többiek mondták, hogy arra keltek fel, hogy egy pók vagy gyík meg mindeféle állat mászik rajtuk. Én az ilyen állatoktól félek. Az első napok borzasztóak voltak. Annyira féltem, hogy nem tudtam aludni. Eleve ott volt a jetleg és 3-4 nap volt míg átálltam, aztán jöttek a bogarak. Hangok is voltak. Egy domboldalon voltak a bungalók, konkrétan az erdő, a dzsungel mellett. Azt hittem, hogy meg fogok halni, hogy meg fognak ölni ezek az állatok

– mesélte már nevetve Istenes, aki éppen ezért a családját sem tudta kivinni magával a forgatásra.

A műsorvezető ahogy már korábban is elmondta hat kilót fogyott a rossz kaja miatt, de az unalmas és íztelen menü mellett különlegességeket is kipróbált.

Ennyit fogyott Istenes Bence a Survivor forgatásán
A műsorvezető jópár-kilót otthagyott a Fülöp-szigeteken.

Ettünk bogarat, például tücsköt, de voltak más érdekességek is. Kipróbáltuk a tehéntőgyet, meg a marhaherét és tengeri sünt is ettünk.

Nyitókép: Berecz Valter/24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik