Szórakozás

Hajós András döntött: otthagyja a Sztárban sztárt

Hajós András a Facebook-oldalán jelentette be, hogy kiszáll a TV2 Sztárban sztár című műsorának zsűrijéből.

“Mielőtt megint a bulvársajtó félreértesüléseiből kombinálódna ki valami féligazság, ezúton közlöm, hogy meghoztam a döntésemet: idén nem szerepelek a Sztárban Sztár zsűrijében. Sok sikert kívánok a műsornak, a benne dolgozóknak és a csatornának is”

– írja Hajós, aki hozzátette: úgy tűnt, a csatorna sem igazán akarja őt.

“Az igazsághoz hozzátartozik, hogy (hallomásom szerint) a csatorna felsőbb irányítói részéről fenntartások lehetnek a személyemet illetően, így az utóbbi időben már egy mindannyiunk számára méltatlan pávatáncba kezdtünk belecsúszni, hogy ki akarja jobban és ki tesz úgy, mintha ő akarná, ha a másik hajlandó úgy tenni, mintha jobban akarná… Köszönöm azoknak, akik házon belül harcoltak értem, de ennek így nincs értelme, ennél én büszkébb vagyok, kelljek a tehetségemért, nehogy már perzsáztatni* kelljen, úgyhogy akkor hagyjuk, legyen békesség, mindenki dolgozzon hite szerint. (…) Talán lehetett volna máshogy, de bevallom nem akartam már tovább várni, inkább döntöttem, tisztább lesz így.”

Sztárban sztár: bejelentették az idei szereplőket
Mutatjuk a 12 magyar énekest, akik ősszel átváltoznak a színpadon.

Mint megírtuk, a Bors hétfő reggeli lapszáma azt állította, hogy Hajós András alkut kötött a TV2-vel, aminek értelmében visszaül a Sztárban sztár zsűrijébe. Tette mindezt szerintük azért, hogy sikereket elérő Dalfutár című műsora is folytatódhasson a csatornán. Hajós ezután a Facebookon cáfolta a leírtakat. Mint írta, nincs alku a TV2-vel a Dalfutárról. És a Sztárban sztárról sem, aminek meg van az oka a részéről:

fél attól, hogy a TV2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik