Szórakozás

Ennyit fogyott Istenes Bence a Survivor forgatásán

Jövő hét hétfőtől már a nézők is láthatják, hogy mi történt a túlélőshow forgatásán, hiszen indul a Survivor. Az biztos, hogy a szereplők nem voltak könnyű helyzetben, hiszen még a műsorvezetőt, Istenes Bencét is megviselték a körülmények, pedig neki korántsem kellett szembenéznie annyi kihívással.

A családjától 50 napra elszakadó tévést nemcsak a rendkívüli meleg, de kedvenc ételei hiánya is kínozta. Ennek pedig meg is lett az eredménye.

Sosem voltam egy pocakos alkat, pedig be kell valljam, imádok enni! Nekem a kaja a mindenem, és a családomon kívül ez hiányzott a legjobban a szigeten. Persze volt rizs, meg mindenféle gyümölcs, de egy jó rántott húsnak vagy egy reggeli bundás kenyérnek kakaóval kifejezetten örültem volna. Ám az éttermek és a városi nyüzsgés hiánya miatt nem nagyon találkoztam rendes ételekkel

– mesélte a Blikknek Istenes, akit párja, Csobot Adél azonnal kárpótolt, már a reptéren.

Ezzel a meglepetéssel várta Csobot Adél a reptéren Istenes Bencét
Az első pár ezer tippünk között biztosan nem szerepelt volna...

A műsorvezető azóta igyekszik tartani a súlyát, ugyanis a megszokott életébe visszazökkenve, még az edzések mellett is nagyobb kihívás a fogyás.

Nagyon örülök, hogy ennyire meglátszik rajtam a fogyás, a műsor előtt még edzésekre is jártam, hogy jó kondiban legyek, de még akkor sem volt ennyire látványos a súlyvesztésem, mint most.

Nyitókép: Berecz Valter/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik