Szórakozás

Pataky Attila: Átsegítettem édesanyámat a halálkapun

Az EDDA frontembere ismét természetfeletti erőkről nyilatkozott. Ezúttal a Mokkában mondta el, hogy 12 éves korában mellette csapódott be egy gömbvillám, s azóta különleges képességei vannak.

“12 éves koromban a gömbvillám után sok olyan dolog történt velem, amit akkor nem mertem elmesélni. Elkezdett érdekelni a látható és láthatatlan világ, érzékelhető és érzékelhetetlen világ. Utánaolvastam, és rájöttem, hogy az, amit az emberek érzékelnek, csak a valóság öt százaléka. Én ekkor elkezdtem a többivel foglalkozni”

– mondta a műsorban Pataky Attila aki hozzátette, hogy különleges képességeivel ma már irányítottan tud élni ezekkel, akár kommunikálni tud a túlvilággal, többek között elhunyt édesanyjával is.

“Két évvel ezelőtt halt meg édesanyám, pontosan egy nappal a születésnapom előtt. Szörnyű volt. (…) Édesanyám Istenhívő és Mária hívő volt, de ő is tartott attól, hogy a halál után hogy van. Én erről el tudtam vele beszélgetni nagyon sokszor, meg tudtam nyugtatni és átsegítettem a halálkapun, amitől annyian rettegnek”

– mondta Pataky, majd hozzátette: édesanyja halála után hét nappal egy médium segítségével kommunikálni tudtak. Ekkor anyukája elmondta neki, hogy minden úgy volt ahogy jósolta, találkozott a szeretteivel és olyan testben él, amilyenben csak szeretne. Állítólag azóta is többször beszéltek.

(Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik