Szórakozás

Ganxsta Zolee: Van az a szituáció, hogy vállalnék még egy gyereket

A rapper a Blikknek adott interjúban mesélt arról, hogy nemrégiben vált el hivatalosan gyermeke anyjától, akivel nagyon jó kapcsolatban maradtak, és természetesen kislányáért is bármit megtenne.

“Most mondták ki a válást, egy évig szarakodtunk csak vele. Jóban vagyok a gyerek anyjával, ez Zozika miatt nagyon fontos. Még a csajaimat is le szokta csekkolni és véleményezi, tényleg haveri a viszony. Korábban lusta voltam beadni a válást, de csak azért, mert ez egy papír. Először az anyagiakon vitáztunk, de megoldottuk, mert Monci tök fain, nem követelt semmit. Abban maradtunk, hogy a gyereknek legyen jó, ennek megfelelően közös felügyelet is lett. Nem fizettem neki semmit, viszont nálam maradt az adósság a közös házra, most ott élek egyedül Leonkával, a kutyámmal. (…) Van az a szituáció, hogy vállalnék még egy gyereket, de ahhoz olyan csillagegyüttállásnak kell lennie, amiről nem tudom, hogy lesz-e” – mesélte az 51 éves Ganxsta Zolee, aki azt is elárulta, milyen nőnek lehet esélye nála a későbbiekben.

Ne legyen 40-nél több, 30 fölött is csak 3-4 csajom volt. Lehet valaki 61 fölött is szexi, de én azért szeretem, ha minden feszes. Legyen jó vele a szex, de utána legyen vicces, és szeresse az Atletico Madridot.”

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik