Szórakozás

Végre válaszolt Trump üzeneteire Robert Pattinson

Talán még emlékeznek, hogy Donald Trump elnökké választása előtt, 2012-ben előszeretettel foglalkozott a Twitteren Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolatával.

“Mindenki tudja, hogy igazam van abban, hogy Robert Pattinsonnak ki kéne rúgnia Kristen Stewartot”

– írt az akkor még egy párt alkotó színészekről, majd több posztot is közzétett róluk, és arról, hogy Stewart újra és újra meg fogja csalni Pattinsont.

Az Alkonyat sztárjai kicsit később szakítottak is, Pattinson azonban csak most, öt évvel később válaszolt Trumpnak. Az Independentnek adott interjújában merengett az azóta elnökké választott férfi üzenetein.

“Szerintem sok külön rétege van a dolognak. Az identitás több síkon is létezik egyszerre, és ezek nagyon különbözőek lehetnek. Amikor ezt mondta, az semmit nem jelentett. De most úgy gondolok erre, hogy »hát, azt hiszem, ez velem kapcsolatos«, de hogy illik az összes többi dolgom az életembe? És néha arra gondolok, »fel tudom ezt valahogy használni az alakításaimban? Vagy félre kell ezeket tennem? Ez elég érdekes szerintem. Nem tudom – ez lehet az, amiért az emberek idegesítőnek tartanak”

– nyilatkozta Robert Pattinson.

Exe, Kristen Stewart egyébként sokkal többet üzenget az Egyesült Államok Elnökének, és egyáltalán nem bánja, hogy nem jó a kapcsolatuk. Mint mondja, ezen az sem javított, hogy Stewart bevállaltan “meleg”.

(Kiemelt kép: Europress)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik