Szórakozás

Színésznő lesz az egykori x-faktoros Kováts Verából

Belevaló, bulis, mégis kissé tapasztalatlan csajt játszik első filmszerepében Kováts Vera. Az egykori x-faktoros a nem túl jó kritikákat kapó Pappa Pia című filmben kapott nagyobb szerepet Zitaként.

“Korábban játszottam a Thália Színház Starfactory című előadásában, de akkor még nem gondoltam, hogy a színészet felé visz majd az élet. Zitát könnyű volt eljátszani, nagyon hasonló a tiné­dzserkori önmagamhoz. Tizenhat évesen, vidékről a fővárosba költözve én sem akartam mást, csak bulizni. Aztán az X-Faktor miatt gyorsan fel kellett nőnöm”

– mesélte a Borsnak Vera, aki szerepe szerint a filmben Miller Dáviddal, Miller Zoltán és Ullmann Mónika fiával esik szerelembe.

A Pappa Pia nem csak a címével emeli új szintre a gagyit
Gálvölgyi Show-ból átemelt poénok, szalagavatókat idéző koreográfiák, borzalmas színészi alakítások. Felejts el mindent, amit a rossz vígjátékokról gondoltál. Kritika.

“Dávid sokkal tapasztaltabb színész, mint én, sokat segített a felkészülésben. Nem sorrendben vettük fel a jeleneteket, az első forgatási napomon máris csókolóznunk kellett. Keveset aludtan előző éjszaka, de Dáviddal mindent részletesen átbeszéltünk előtte”

– mondta Kováts Vera, aki eldöntötte, hogy színésznő szeretne lenni. Beiratkozott a Pesti Magyar Színiakadémiára, hogy többé ne kelljen amatőrként kamera elé állnia.

(Borítókép: Rent-A-Star)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik