Szórakozás

Szabó Zsófi: Még a kutyák is odabújnak a hasamhoz, mert érzik a babát

A szőke celeb közel egy hónapja árulta el az örömhírt: másfél évnyi próbálkozás után végre terhes. Szabó Zsófi decemberre várja gyermekét, már az ötödik hónapban jár, így néhány napja már azt is tudni lehet, hogy kisfiút hord a szíve alatt. A műsorvezető inzulinrezisztenciája miatt nagyon nehezen esett teherbe, éppen ezért most nagyon boldog. Magzata egészségéért arra is képes volt, hogy feladja vegetáriánus életmódját, így már némi húst is fogyaszt orvosa tanácsára.

Így gömbölyödik Szabó Zsófi pocakja - fotó
Már öt hónapos terhes az RTL Klub műsorvezetője.

Szabó Zsófi a Blikknek arról is beszélt, hogy jól viseli a várandósságot, nincsenek panaszai és nagyon boldog, hogy babája végre elkezdett mozgolódni, amit két kutyája is észrevett.

Három és fél hónapig nem látszott a pocakom, de már gömbölyödik, amit imádok. Sőt. Esténként még a kutyák is odabújnak a hasamhoz, mert érzik a babát

– kezdte a tévés.

Azt mondhatom, hogy Zsoltival nyugodt szülők vagyunk, nem izguljuk túl a dolgot. Boldogok vagyunk, és várjuk a kisfiunk érkezését. Zsolti nagyon aranyos, rengeteg szakkönyvet búj, és odafigyel rám. Én, lekopogom, eddig jól viselem a terhességet, tele vagyok energiával, dolgozom, vezetek, jól érzem magam!

Nyitókép: RTL Klub/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik