Szórakozás

Oprah Winfrey Michael Jackson miatt is hagyta ott a műsorát

Amerika egyik leghíresebb riportere és a talk show-k nagyasszonya már 6 éve felhagyott a műsorvezetéssel. Több mint 37 ezer interjúalany és 25 évnyi show után kiszállt. Azóta egyszer-egyszer visszaül a kamera elé, és több filmszerepet is vállal. Most a Vogue készített vele egy hosszabb portrét, amiben a műsoráról és a magánéletéről is beszélt.

Winfrey egy naplóbejegyzéssel emlékezett vissza a távozására. A chicagói Oprah Winfrey Show sikeres volt, de mint írta,

nem akartam, hogy az emberek azt mondják, ‘már vagy 3 éve vissza kellett volna vonulnia.”

– hozzátette, hogy egy Michael Jacksonról szóló cikk is segítette a döntésben, ami arról szólt, hogy az énekes első számú problémája az volt, hogy nem vette észre, hogy Thriller mennyire egyedülálló volt. Amikor 1987-ben kijött a Bad című albuma, és csak 20 millió példányban kelt el, csalódott volt. Jackson azt remélte, hogy túlszárnyalhatja a Thriller sikereit. Winfrey pont ezt akarta elkerülni, hogy üldözze a lehetetlent, hogy mindig überelje saját magát.

A tévés megahíresség és színésznő a Vogue-nak arról is beszélt, hogy élettársával,  Stedman Grahammal miért nem házasodtak össze. 1986-tól vannak együtt, de Oprah Winfrey szerint már elváltak volna, ha megesküsznek. Nem való neki a házasság. Viszont 60 éves korára jutott el odáig, hogy nem akar senkitől bocsánatot kérni, súlya sem érdekli többé.

(Borítókép: Kevin Winter/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik