Szórakozás

Chris Brown elmondta, hogy mi volt azon az estén, amikor megverte Rihannát

Chris Brownt 2009-ben ötéves próbaidőre és hat hónap közmunkára ítélték, amiért bántalmazta akkori barátnőjét, az énekesnő Rihannát. Az akkoriban nagy port kavart ügyről túl sokat nem lehetett hallani Brown szemszögéből, aki most egy friss interjúban részletesen felidézte, hogy mi történt az ominózus estén.

Brown elmondása szerint azután, hogy összevesztek Rihannával, az énekesnő egyenesen megutálta őt, nem tetszett neki semmi vele kapcsolatban. Megállapodtak, hogy nem járnak olyan helyekre, ahová a másik megy, aznap este mégis mindketten Clive Davis partiján vettek részt.

Rihanna állítólag kérdőre vonta Brownt, hogy mit keres a bulin, amikor szerinte tudta, hogy mindketten ott lesznek. Brown a telefonját adta Rihannának, hogy bizonyítsa, nem is sejtette, hogy exe ott lesz a bulin. Ezután Brown emlékei szerint Rihanna eldobta a telefont, és azt kiabálta, hogy utálja Christ.

A két világsztár később egy Lamborghiniben ülve kezdett dulakodni. Chris Brown szerint Rihanna kezdte lökdösni őt, “konkrétan harcolt vele”.

Brown azt mondta, hogy ezután ütötte meg Rihannát zárt ököllel, s amikor látta, hogy eltört az ajka, sokkot kapott. Mint mondja, ez az este teljesen megváltoztatta az életét.

Chris Brown karrierje egyébként csúnyán lefelé ívelt 2009 után. Az énekes szponzorai leálltak alkalmazásával, néhány rádió levette számait a műsoráról és a fellépéseinek száma is megcsappant.

"Életre vagy vagy halálra" - bíróságon Chris Brown bántalmazási ügye
Az énekes állítólag már háromszor megszegte a távoltartási végzést.

Rihanna után egyébként több nő is jelentkezett, hogy Brown bántalmazta. Legutóbb exe, Karrueche Tran színésznő kért távoltartási végzést ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik