Szórakozás

Az amerikai tinik szerint is a Despacito a nyár slágere

Vasárnap este rendezték meg az idei Teen Choice Awards-ot, ahol a 13 és 19 év közötti fiatalok 93 kategóriában választották meg kedvenceiket. Ez volt az a díjátadó egyébként, ami miatt Rita Ora lemondta a Sziget Fesztiválos fellépését, annak ellenére, hogy még csak jelölni sem jelölték, csupán egyetlen dalát adta elő.

A rengeteg kategória – amelynek díjazottjai ezúttal is egy szörfdeszkát kaptak – nagyjából minden területet lefed a szórakoztatóiparban. A legjobb mozifilmeket, színészeket és színésznőket kiválasztották az akció, sci-fi, dráma és vígjáték műfajűból is. A legjobb fantasy film díját A szépség és a szörnyeteg kapta.

Emma Watson három kategóriában is jelölt volt és mindet díjra is váltotta. A ‘The Circle’-ért megkapta a dráma kategória legjobb színésznője díját, a A szépség és a szörnyetegnek köszönhetően pedig két elismerést is kapott: a legjobb fanatsy színésznő és a legjobb filmes páros (ezen Dan Stevensszel osztozkodott).

Walt Disney Pictures

Hasonló elven osztották ki a díjakat a tévésorozatok között. A legjobb animációs sorozat a Family Guy lett, de díjazták a Flash – A villámot is. A retrósorozatok közül a Tuti Gimi nyert, a legjobb reality-nek pedig a The Voice tehetségkutatóját választották, amiben néhány éve Király Viktor is jól szerepelt. Saját nevét viselő showműsorának köszönhetően Ellen DeGeneres tévés személyiség is kapott elismerést.

A zenei kategóriát is végtelen mennyiségű szekcióra bontották. Az előadók közül díjazták: Harry Stylest, Ariana Grande-t, a Fifth Harmony-t, a nemrég háromszoros anyukává váló Beyoncé-t és Calvin Harrist is.

Daddy Yankee és Luis Fonsi Despacito-ja pedig nemcsak a legjobb latin dal lett, hanem a nyár slágere is egyben.

A modellek között Kendall Jenner lett a befutó, de az online hírességeket, sportolókat és humoristákat is díjazták. A legjobb táncos Maddie Ziegler lett, aki Sia mellett lett ismert.

A díjazottak részletes listáját IDE kattintva nézheted meg.

Nyitókép: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik