Szórakozás

Örököse átalakítja Klapka György üzletét

Néhány hete végre sikerült pontot tenni az Aranyember hagyatéki tárgyalására. A végrendeletből kizárt, legidősebb fiú, ifj. Klapka György megkapta a Vámház körúti lakást, a többi testvér pedig egyenlő részben osztozott az özveggyel.

Elosztották Klapka György vagyonát
Állítólag nem tartották be az Aranyember végakaratát a családtagok.

Az üzletek vezetését azonban Klapka Sandy egyedül végzi majd, ami a fiatal lány számára nagy felelősséget és kihívást jelent.

A testvéreimmel abban egyeztünk meg, hogy én vezetem a céget. Ők szintén tulajdonosok, de én leszek az ügyvezető igazgató

– mondta a Blikknek, majd arról is beszélt, hogy máris változtatásokat eszközölt.

Én nem vagyok az apám. Persze fontos, hogy megőrizzük, amit ő felépített, de nem tudnék úgy élni, hogy a saját személyiségemet ne vigyem bele az üzletbe. Tervezek egy múzeumot kialakítani a Vámház körút 9-ben, már gyűjtöm a relikviákat, de bevallom, az irodáját már elkezdtem egy kicsit átalakítani. A fotója természetesen ott van a falon, néha szólok is hozzá. Becsempésztem azonban pár illatosítót, személyes dolgot, virágot.

Az is kiderült, hogy az özvegy fontolgatja, eladja a hatalmas budai villát, habár korábban sértetten tagadta a dolgot.

Egyrészről rengeteg emlék köti oda, de másrészről annyira nagy az a ház, hogy nagyon sokba kerülne fenntartani, egyedül pedig tényleg elveszik benne az ember, így Marikában valóban felmerült, hogy eladja

– árulta el a napilapnak Klapka Sandy.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik