Szórakozás

Gesztesi Károly saját és barátai millióit bukhatja el

Több mint két évvel ezelőtt beszélt arról a színész, hogy rendezőnek és producernek áll. Gesztesi Károly nagy kedvence, Bujtor István emlékére szeretett volna forgatni egy akcióvígjátékot, amely a korábbi hírek szerint 500 millió forintból készülne. Már tárgyalások is folytak a színészekkel: Stohl Andrással például komoly összegekről egyeztettek, de Berki Krisztián, Kiss Ramóna, Fenyő Iván és Pokorni Lia is szerepet kaptak.

Komoly összeget kereshet Stohl Gesztesi filmjén
A színész akár napi négyszázezres gázsit is kaphat a készülő film forgatásán.

Az egész projekt leállt azonban, amikor az operatőr, Gulyás Buda távozott egy időre, a Kincsem forgatási munkálatai miatt. Habár a szünet tervezett volt, a film azóta sem forog, pedig Gesztesi a saját és barátai vagyonát is kockáztatja. A vállaltan alkoholfüggéssel élő színész azt mondja, egyelőre nem mer belevágni a nagy munkába, ráadásul a színpadon is elég dolga van.

Egyelőre nem voltak veszteségeink a leállás miatt. A pénzt barátoktól kaptam, de nem házaltam, ők maguk kerestek meg, hogy támogatnák a filmet. Régi Zeneművészeti-osztálytársak és -barátok az üzleti életből egyaránt tettek bele pénzt. Lehet, hogy még tartok tőle, hogy meglépjem, amit meg kell, de egyszer biztosan meg fogom

– mondta a Blikknek Gesztesi.

Nyitókép: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik