Szórakozás

Kulcsár Edina összeveszett a pasijával és kiposztolta

A modell tegnap este meglepő posztot osztott meg rajongóival a Facebookon. Kulcsár Edina ugyanis arról számolt be, hogy párjával, Csutival veszekedtek.

Kulcsár Edina úgy érzi, nem elég vékony: a kommentelők háborognak - fotó
A modell egy strandolós képe után jegyezte meg, hogy nem sikerült túl jól a nyári diátája.

Veszekedés után a legédesebb a másik iránt érzett szeretet. Nem részletezném, hogy min és hogyan veszekedtünk ma Csutival, de megosztom veletek, mert ez is az életünk része

– kezdte a modell, aki szerint sok celeb közösségi oldala csak kirakat és nem a valóságot mutatja, ő azonban nem kíván beállni a sorba.

Szerintem sok közösségi oldalt kezelő személy, hamis képet állít be másoknak magáról ( talán saját magával szemben is ) és csak arról tesz közzé bejegyzéseket, hogy mennyire boldog, vagy, hogy milyen könnyű az élet. Mindenki tudja, hogy az életnek van nehéz oldala is és persze itt, nem csak a párkapcsolatokra gondolok… Lényeg a lényeg, mi is emberek vagyunk, így nem szeretnék hamis képet mutatni nektek! Mi is szoktunk veszekedni! Ettől függetlenül NAGYON szeretjük egymást! Ma azt a fontos és lényeges dolgot tanultuk a másiktól, hogy a kommunikáció és a komprumisszum az egyik legfontosabb egy kapcsolatban!


Nyitókép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik