Szórakozás

Az Irigy Hónaljmirigy dobosának elvették a jogsiját – ittasan vezetett

Újabb ismert személy bukott meg egy közúti ellenőrzésen. Az Irigy Hónaljmirigy dobosát, Kabai Lászlót vasárnap hajnalban, a Margit-hídon igazoltatták, ahol hamar kiderült, hogy fogyasztott alkoholt aznap. A zenésztől azonnal elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene, habár Kabai állítja, nem gondolta volna, hogy az órákkal korábban elfogyasztott alkohol még minidg a szerveztetében van.

Stohl András saját magán röhög az ittas vezetés elleni videóban
Az Otthagyom az autóm című dal klipjében a színész kifejti, hogy szerinte nem normális, aki ilyet csinál.

Két korsó sör a bűnöm, ami jóval a vezetés előtt csúszott le. Fel­lépésünk volt szombaton, akkor volt az a tikkasztó forróság. A hakni előtt és után is megittam egy sört. Körülbelül hat órával később ültem autóba. Komolyan mondom, nem gondoltam, hogy maradt alkohol a szervezetemben. Már csak a meleg miatt sem. Mindig igényelek sofőrszolgálatot, ha iszom, most eszembe sem jutott, hogy szükségem lenne rá. Tanultam belőle, legközelebb maradok az alkoholmentes italoknál

– mesélte a Borsnak Kabai, akinek a dolog eléggé megnehezíti majd az életét.

A legnagyobb döbbenetemre a helyszínen vették el a jogsimat. Eljárást indítottak ellenem, most várom a határozatot. A hétköznapok Pesthez kötnek, viszont én a vonzáskörzetében élek, nehéz lesz megoldani a közlekedést.

Nyitókép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik