Szórakozás

Pásztor Anna visszaszólt a kommentelőknek

Pásztor Anna (Pásztor Anna)
Pásztor Anna (Pásztor Anna)

A kommentelők nagy része kiakadt Tóth Vera néhány nappal ezelőtti fotóján, amelyen Pásztor Anna kisgyermekével az ölében koktélozik a medencében, a Woodstock az Ugaron nevű fesztiválon. Voltak, akik nem értették, hogy a szórakozás és az anyaság hogy fér össze, mások tiszteletüket fejezték ki az énekesnő iránt.

“A gyerekek a világra kíváncsiak, egy fesztiválon meg a világ van felzanzásítva és felturbósítva, az anyáknak meg szükségük van a kikapcsolódásra. Egyedül van mindenki egy 21. századi magányos tömlöcben, hogy oldja meg egyedül azokat a dolgokat, amik alapvetően több embert igényelnek, és a nőknek mostanában azért más feladatuk is van… szerintem meg kell menteni a világot. Nem karddal meg óriási bizniszekkel meg nem átvéve a férfiak feladatát, a világnak most már ölelésre van szüksége, és ezt a nők tudják adni. Tehát főzz, moss, takaríts, nevelj gyereket meg mentsd meg egy kicsit a világot és menj el melózni, ez bárkit kicsinál”

– mondta a Borsnak Pásztor Anna, aki hozzátette: anyaként is néha befröccsözik a haverokkal.

“Ha egy anya rottyon van, mínuszban van, akkor az adás körforgása megáll. Amikor érzem, hogy koppanásig elfogyott minden, akkor igenis azt mondom, hogy „ácsi”, és befröccsözöm a haverokkal”

– tette hozzá Pásztor, akinek nemrég jelent meg Utópia című új, immár hetedik studióalbuma.

@pasztorannaenekes #aperolspritz #zoika #chill

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 2., 03:28 PDT


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik