Szórakozás

Így viselkedett Hujber Ferenc a Valami Amerika forgatásán

Hujber Ferenc ugyan sosem volt szentéletű, az a felfordulást azonban, amit maga körül okozott az elmúlt hónapokban még tőle is merész. A színész a Mokkában kezdte meg ámokfutását olyan kijelentésekkel, mint hogy Jézus egy színész volt és Orbán Viktor Magyarország királya”.

Ezt követően a Valami Amerika 3 rendezője, Herendi Gábor elárulta, hogy a színész bevallotta neki, nem őrült meg, csak hergeli a népet. Aztán jött az újabb botrány. Hujberhez rendőrt hívott a felesége és habár pontos részletek azóta sem derültek ki, a rendőrség a gyámügyet is bevonta a történetbe.

Hujber Ferenc úgy tűnik, azóta lenyugodott valamelyest. Véget ért ugyanis a Valami Amerika 3. forgatása: a 35 forgatási naposra tervezett munkálatokat percre pontosan sikerült befejezni, és ebben Hujbernek is szerepe volt.

“Rendesen csinálta a munkáját, végig rendkívül fegyelmezett volt. Ha vannak is nehézségei a magánéleté­ben vagy a munkán kívül, ebből semmi nem látszott forgatás közben. Feri profi színész, húzott egy vonalat a munka és minden más közé. Nagyszerű munkát végzett”

– mondta a Blikknek Herendi Gábor, a film rendezője.

“Borzasztó jól éreztük magunkat, szinte elröppent az egész, olyan volt, mint egy érettségi találkozó. Jó volt újra az ismerős arcok közt lenni, és mindenkit dicséret illet, mert remek formában voltak mind egy szálig.”

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

Ajánlott videó

Olvasói sztorik