Szórakozás

Külföldi ügynökségek harcolnak a magyar énekesnőért

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas operaénekesnő, Miklósa Erika felfedezettjének albumát először a Cannes-i filmfesztiválon ismerhette meg a külföldi közönség, majd Párizsba utazott, hogy francia sztárénekes-kollégáival folytassa a lemez promócióját. Miután három ügynökség – köztük a világhírű belga-olasz származású kanadai énekesnőt, Lara Fabiant foglalkozató cég is – ajánlatot tett neki, Tandi Flora egy közönségtalálkozón vett részt, melyre a magyar származású francia musicalsztár, David Bán lemezbemutató-koncertje után került sor. A francia híresség nem először vállalta a közös munkát Florával, hiszen az énekesnő korábbi lemezén már duetteztek együtt.

“Azt vettem észre, hogy külföldön sokkal nyitottabb a közönség. Előszeretettel vesznek részt olyan előadók koncertjein, akiket még kevéssé, vagy egyáltalán nem ismernek. Sajnos Magyarországon az a tendencia, hogy arra nem vált jegyet a közönség, akinek a nevével korábban ritkán találkozik, vagy a munkásságát nem ismeri. Külföldön a többség számára ismeretlenként lépek színpadra, épp ezért meglepő és örömteli, hogy ennek ellenére mindig van közönségem”

– mondta Flora, aki a napokban ismét repülőre szállt, hogy szintén francia nyelvterületen, Belgiumban adjon koncertet.

Flora egyébként új lemezén Miklósa Erikával és Puskás Petivel is énekel. A cédé első videoklipjét a Glóriád című számhoz forgatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik