Szórakozás

Hétmillióval tartozik exének L. L. Junior

A rapper egy korábbi kapcsolatában került komoly hullámvölgybe, ami miatt most elég mélyre kell nyúlnia a pénztárcájában.

„Kilenc éve, nyáron ismerkedtünk meg. Ősszel már több százezer forintot kért tőlem Junior, de azt még megadta” – mesélte a Story magazinnak az Ani nevű hölgy, aki elárulta, hogy a zenész közös családdal, gyermekekkel áltatta. Az énekes és a fiatal nő egy éve voltak együtt, amikor Junior az adósságairól beszélt neki. A lány 4,2 milliós jelzáloghitelt vett fel a lakására, hogy kisegítse szerelmét, aki aztán Ani szüleitől még 1,1 millió forintot kért. Sokként érte később a nőt, hogy Junior évek óta boldog kapcsolatban él.

„Míg ő boldog kispapaként feszít, én 18 évig kuporgathatok szüleimmel együtt a miatta felvett hitel törlesztésére” – nyilatkozta az egykori barátnő.

A bíróság azonban most Junior ellen ítélt. „Elfogadom az igazságszolgáltatás döntését, ahogy a lehetőségem engedi, rendezem az adósságot. Volt kedvesemnek mindezek ellenére sok boldogságot kívánok” – kommentálta a rapper a történteket.

Nyitókép: FEM3

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik