Szórakozás

Ez történt Aziz Ansari agyával, miután eltűnt az internet a telefonjáról

Amerika ünnepelt komikusa, Aziz Ansari úgy döntött, hogy törli az internetet a telefonjáról. Nem csak a böngészőjét, hanem a Twitterét, Instagramját és e-mail fiókját is eltávolította. A sztár a GQ magazinnak adott interjút, amiből kiderült, hogy mi történt az agyával ezután.

“Ha új fotót keresel az Instagramon, vagy amikor megnézed a The New York Times-ot, hogy van-e valami új dolog, akkor nem a tartalomról van szó. Csak azért mész oda, hogy láss egy új dolgot. Függővé válsz ezen érzés iránt. Nem vagy képes kontrollálni magad. Az egyetlen módja annak, hogy harcolj, ha kiszállsz az egyenletből és nem figyelsz oda rá többet. Ha már nem érdekel többé”

– mondta Ansari, aki elmondta: a böngészőjének törlése után sokkal jobban érezte magát, mind gondolta.

A színész-komikusnak nem kifejezetten hiányoznak a netezéssel töltött percek és órák, helyette könyveket olvas, éppen hármat egyszerre, és élvezi, hogy érdekes dolgokra bukkan, valamint meg is jegyzi azokat.

Ansarit arról is kérdezték, hogy hogyan bírja hírek nélkül.

“Olvastam ezeket a Trumpos cuccokat, és nem érzem, hogy most azért olvasnánk híreket, amiért régebben megszoktuk, hogy jobb értelemben lássuk a világot, tisztában legyünk a dolgokkal. Ha visszalépsz egyet, minden túl szenzációhajhász. ‘Trump elbukik!’ Nem, nem fog. Egyáltalán nem fog megtörténni. De te elolvasod ezeket a cikkeket, mert meg vagy fertőzve a toxikus hatással”

– árulta el a komikus, aki hozzátette: a legfontosabb hírek így is eljutnak hozzá a környezetén keresztül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik