Szórakozás

Komoly műtéten van túl Tordai Teri

tordai teri (tordai teri, )
tordai teri (tordai teri, )

A 75 éves színésznő már otthon lábadozik, és a visszatérést tervezi. Tordai Teri a Borsnak mesélt arról, hogyan viselte a megpróbáltatásokat.

“Soha nem hagytam ki az éves szűrővizsgálatokat, és az idén derült fény a nagymérté­kű csípőkopásra. Egyik pillanatról a másikra jött, hisz nem éreztem fájdalmat, jól voltam. Belevágtam a műtétbe, és másokat is biztatok, hogy a félelem ellenére hallgassanak az orvosukra, mert nagyon fontos, hogy időben kerüljünk segítő kezekbe. (…)

Féltem a műtéttől, de belenéztem az orvosom szemébe és azt mondogattam magamnak, én ebben az emberben hiszek. Az operáció után hét nappal már itthon voltam. Hetente négyszer jön hozzám a gyógytornász, és mindent megteszek annak érdekében, hogy minél előbb visszatérhessek a színpadra, na és újra teljes értékű nagymama lehessek, bár egy kicsit lassabb tempóra fogom majd magam” – mesélte a színésznő, aki csípőprotézist kapott, és a megterhelő operáció után egyelőre csak mankóval tud járni; ennek ellenére úgy tervezi, hogy a hónap végén már színpadra áll majd Esztergályos Cecíliával közösen a Zserbótangó című darabban.

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik