Szórakozás

Ezzel a trükkel főzeti ki a tésztáját az éttermekben Schobert Norbert

Tegnap óta Schobert Norbert tésztafőzetése az egyik központi téma. A fitneszguru éppen Olaszországban nyaral a feleségével, Rubint Rékával, akivel vasárnap vacsorázni indultak egy hangulatos helyi étterembe. A Facebookon egy kép kíséretében azt állította, hogy a saját maga által fejlesztett szénhidrátcsökkentett tésztát főzette ki vacsorára a helyi konyhában. Az étterem ezután cáfolt, mondván csak saját alapanyagokból dolgoznak, majd Schobert újra előjött, és azt állította, hogy 12 tanúja van a főzetésre és az étterem csak azért tagad, mert fél a helyi Nébihtől.

Bizonyításképpen Schobert Norbert egy másik olasz étteremben is kifőzette a saját tésztáját, de ezt már videóra is vette a “hitetleneknek”.

Mint kiderült, általában nem könnyű Schobertnek megértetnie a pincérrel, hogy miért akarja a saját, hozott tésztáját enni, ezért kitalált egy trükköt.

“Ha azt mondom, hogy fogyókúrázom, azt nem értik, ezért ha külföldön vagyok, egyszerűbb azt mondani, hogy cukorbeteg vagyok. Azt, hogy diabetesproblémám van, megértik. Bocsánat, de ha megehetem vacsorára a spagettit, nokedlit, palacsintát, akkor miért ne azt egyem?”

– nyilatkozta a Borsnak Schobert, aki hozzátette: Magyarországon nem csak a tésztát, de a panírt is maga viszi az éttermekbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik