Szórakozás

Furcsán néznek a motorozó Bódi Sylvire

Bódi Sylvi az Instagramra posztolt egy fotót magáról, miután teljesen eláztatta az eső motorozás közben.

A meztelen fürdőzését is megmutató modell ennek kapcsán írt arról, hogy időnként nagyon érdekes tekinteteket kap az utcán, amikor motoron látják az emberek.

“Nincs most autóm és az imádott kis Vespámmal járok mindenhova, ha esik, ha fúj. Balin teljesen rákaptam a motoros életre. Egy csomó mindent szállítanak a helyiek a kis kétkerekűjükön! Nagyon sokat tanultam tőlük, s ezeket bizony itthon is alkalmazom. Néha kapom a furcsa tekinteteket, de pont nem érdekel”

– írta Bódi, aki már egy éve letette az alkoholt.

Eláztam. Nem nagy kaland! Nincs most autóm és az imádott kis Vespámmal járok mindenhova, ha esik, ha fúj. ⛈ Balin teljesen rákaptam a motoros életre. Egy csomó mindent szállítanak a helyiek a kis kétkereküjükön! ‍‍‍Nagyon sokat tanultam tölük, s ezeket bizony itthon is alkalmazom. Néha kapom a furcsa tekinteteket, de pont nem érdekel. Not having a car and riding my Vespa gives me so much freedom! I get pretty wet when it rains but who cares?! ⛈ I got so used to riding bikes in every condition in Bali. I love how the locals roll over there. They carry everything on their bikes! ‍‍‍So much to learn from them… I cruise in similar style here in Hungary and to be honest I get weird looks once in a while…but I don’t care. Indo style forever! #EláztamMintAKutya #Sebaj #AkkorisMosolygok #KalandAzÉlet #JóEzÍgy #ÉljenAMotorozás #VivaLaVespa #Wet #IndoStyle #Happy #BikeRider #SylviBodi #ZsombiStimuláljaBuddhaHarmadikSzemét

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 27., 04:53 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik