Szórakozás

Végre találkozott egymással az internet legviccesebb társkereső párosa

Három év alatt tíz üzenetet sikerült váltaniuk.

Közel három évnyi bénázás után végre találkozott egymással minden idők legviccesebb társkeresős sztorijának két főszereplője.

A 22 éves Josh Avsec és a 21 esztendős Michelle Arendas 2014. szeptemberében kezdtek el üzeneteket váltani a Tinderen, miután az alkalmazás jelezte, hogy mindkét fél érdeklődik a másik iránt. Máris pontosítanunk kell: nem kezdtek el üzeneteket váltani, hanem csak Josh írt:

Helló Michelle”.

A lány több mint két hónappal később, november végén válaszolt, csodálatos indokkal hozakodott elő, hogy miért várt ennyit:

Helló, bocs, elromlott a telefonom”.

Innentől teljesen elmebeteg üzengetés következett, aminek két fontos eleme volt: hónapokat kellett várni a következő válaszra, és mindig nagyon hülye indokokat kellett felhozni a nem reagálásra.

2015 januárjában jött a következő üzenet Joshtól:

Helló, bocs, zuhanyoztam.”

És ez így ment három éven keresztül. Josh és Michelle csak küldözgették a vicces üzeneteket, de sosem találkoztak.

Úgy, hogy végig ugyanabban az egyetemi campusban laktak.

Nyilván kérdezgették tőlük, miért nem szánták rá magukat, hogy komolyabbra fordítsák a dolgot, de mindketten azt mondták, nem akarták elrontani a poént.

Idén július elején aztán Josh kitette a Twitterre a vicces üzeneteket, és elszabadult a pokol. A bejegyzéshez – jelenleg 103 ezer like-nál jár – csőstül jöttek a kommentek, és mindenki követelte, hogy találkozzanak végre. Aztán jött a Tinder (mármint a cég), és felajánlotta, hogy a világ bármely pontján eltölthetnek egy hetet, csak 24 órán belül nevezzék meg a desztinációt. Végül Hawaii-t választották. De akkor még mindig nem találkoztak.

A napokban viszont megtörtént az első randi, méghozzá a Good Morning America című reggeli tévéműsorban. A stúdióban fallal választották el a két fiatalt, és hosszan faggatták őket, majd következett a nagy találkozás.

Természetesen rákérdeztek, hogy terveznek-e esetleges közös jövőt, a lány parádés válasszal hárított:

Mivel három év alatt tíz üzenetet váltottunk, úgy érzem, valamivel több mint 30 percre lesz szükségünk, hogy hatékonyan eldöntsük ezt a kérdést.”

A srác pedig azt mondta, hogy általában az elején megérzi, ha valakivel nem jön ki jól, de itt most nincs szó ilyesmiről, úgyhogy eddig minden oké.

Íme az adás. Sietősek kedvéért: a nagy találkozás 4:50-nél található.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik