Szórakozás

Senki sem akarja kiadni O. J. Simpson könyvét

A nagyobb kiadók közül senki sem kockáztatná hitelességét és hírnevét, és inkább nemet mondanának O.J. Simpson memoárjára. A TMZ által megkeresett könyvkiadók közül senkit sem érdekel a könyv. Az egykori futballsztár várhatóan októberben szabadul, O.J. Simpsont 9 év után helyezik feltételesen szabadlábra.

O.J. Simpsont kiengedik a börtönből
A 70 éves egykori futballsztár összesen 33 évet kapott fegyveres rablásért, de 9 év után feltételesen szabadlábra helyezik.

A kiadók nemcsak azért nem akarják a színésszé avanzsált sportoló könyvét, mert az emberek többségéből még mindig óriási ellenszenvet vált ki, hanem mert úgy vélik,

a férfit a kettős gyilkosságban bűnösnek tartó olvasók nem szeretnének pénzt rakni O. J. zsebébe.

Pedig valójában nem őt gazdagítanák vele, hanem az egyik áldozat, Ron Goldman családját, akik beperelték a sztár, a bíró pedig Simpsont felelősnek tartotta Goldman haláláért. 1997-ben 33,5 millió dolláros (~9 milliárd forint) kártérítést ítéltek meg Goldmanék javára, amit még mindig csak részben fizettek ki. Az azonban érdekes, hogy amennyiben Simpsont kiengedik, havi 25 ezer (6,6 millió forint) dolláros nyugdíjra jogosult, amire nem terjed ki az ítélet. Viszont az összes többi bevételére igen.

Címlapfotó: Fotó: Isaac Brekken / POOL / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik