Szórakozás

Kettős látástól szenved a verés után Szilágyi István

Szilágyi István fiát néhány hete bilincsben vitték el a rendőrök, miután apja három bordáját is eltörte egy balhé során. Sebei ugyan már behegedtek, de a teljes felépülés még messze van a nyolcvanéves színész számára.

A bal szeméről szürkehályogot kellett eltávolítani. A tervezett műtét után Szilágyi a vártnál lassabban gyógyul, jelenleg még kettős látással küzd.

“A műtét amúgy jól sikerült, látok rendesen, csak még mindenből kettőt. De azt mondták az orvosok, hogy majd ez még korrigálódik. Nem szédülök tőle, a melegtől sem. Az Alföldön születtem, bírom a meleget”

– mondta a Borsnak a Keménykalap és Krumpliorr Lópici Gáspárját is megformáló színész, akit állítólag nem először vert meg a fia, mégis védi őt. Szerinte ugyanis a fiú nem akarta bántani, csak játszottak. Gyerekkorában a színész tanította verekedni a fiát, hogy meg tudja magát védeni az iskolában, ha csúfolják.

“Lassan kinőttem abból a korból, hogy én tanítsam verekedni… Bent van még a börtönben, de most már remélem, hamar hazajön.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik