Szórakozás

Bereczki Zoltán: Inkább elfogadom, de nem vágyom az ismertségre

A színésszel a Blikk készített interjút, amiben nemcsak nyári tervei, kislányával való kapcsolata, hanem házépítése is szóba került, amibe egyedül vágott bele az egyre inkább prózai szerepekben látható Bereczki Zoltán.

Bereczki Zoltán: Már nem tudtam bevállalni a televíziózást
A színész több évad után hagyja ott a TV2 sikerműsorát.


“Sok fellépésem van, de néhány napot ki tudok majd szakítani. Például a lányommal, Zorával öt napra Párizsba megyünk. Nem ő választotta az úti célt, de ismeri az Eiffel-tornyot, a Disneylandet is, így elvárása biztos van, ám annyira még nem céltudatos, hogy ő válasszon helyszínt. Ezenfelül pedig néhány napra megyek majd édesanyámékhoz is a balatoni nyara­lóba”
– mesélte például az egykori musicalsztár, aki hamarosan beköltözhet majd új álomotthonába.

Minden a terv szerint halad, így ha minden igaz, akkor ősszel már ott lakom. (…)  Most jön az a rész, ami már számomra is ijesztő. Eddig tervezővel, belsőépítésszel dolgoztam, de innentől minden az én döntésem. (…) Mutatja az is, hogy mennyire környezettudatos vagyok. Nem klasszikus légkondicionáló lesz, hanem plafonhűtés. Bár a beszerelése drágább, de nem is fogyaszt annyit, így az árát néhány éven belül visszahozza. Arról nem is beszélve, hogy az egészség szempontjából is jobb, vigyáznom kell a hangomra”

– mondta el Bereczki, akinél természetesen saját szobája lesz Szinetár Dórával közös kislányának is, akivel kapcsolatban a színész mindig csak nagyon óvatosan nyilatkozik, igyekezve távolt tartani gyermekétől a túlzott rivaldafényt; amiről most kiderült, ő sem mindig rajong érte.

“Ebben a pillanatban én inkább elfogadom, mintsem vágyom az ismertségre. Ha beülök kávézni, akkor nem szeretek A Bereczki Zoli lenni. Volt egy időszak, amikor nem így voltam vele: jól­esett, hogy ismertek, hatalmasra nőtt az egóm, de ez olyan, mint a drog, könnyen torzul a személyiség. Ha erre rájön, hatalmas munkával kezdi az ember leépíteni az egóját, és vissza­tér a földre. Ezután jön az elfogadás, hogy megismernek az utcán” – olvasható a lapban a nemrég Amerikában járt Bereczkitől, aki nem tudja elképzelni, hogy külföldön építsen karriert, hiszen többek közt – és legfőképp – imádott lánya is Magyarországhoz köti.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik