Szórakozás

Kozso remekül érzi magát, és a szerelem is rátalált

A napokban nagy port kavart az énekes Mokkában való szereplése, ahol többek közt azt fejtegette, hogy a Balatonban delfinek élnek. Kozsó most a Borsnak adott interjúban igyekezett magyarázni a történteket, és elmondani, mennyire jól is érzi magát valójában.

Cukorsokk: Kozso 4 legerősebb pillanata a mai Mokkában
Erre mondják rosszabb helyeken azt, hogy ámokfutás?


“Az igazság az, hogy baromi fáradt voltam. Amerika, Erdély, Balaton mind pár nap alatt. Nagyon kedves emberek meghívásának tettem eleget, rajongók hívtak meg a katamaránjukra, amit semmiképpen nem szerettem volna lemondani. Egy álomyacht a Balatonon, szuper társasággal! Ez lett összekötve ezzel a beszélgetéssel. (…) Csaponganak a gondolataim. Akik ismernek, tudják, hogy érzelmes, dinamikus ember vagyok. Túl sok mindent szerettem volna hirtelen elmondani. (…) Rossz szokássá vált manapság a szándékos félreértés. Ebből aztán remek elméleteket lehet gyártani. De megnyugtatok mindenkit, nem őrültem meg. Senki nem hiheti egy percig sem, hogy komolyan gondoltam a balatoni delfineket. Ezek képek, gondolatok. Mint egy impresszionista festmény, hangulati jelentésük van”
– mondta el az énekes, aki elárulta azt is, rátalált nemrég a szerelem is, de erről még nem szeretne bővebben nyilatkozni.

Sok ötlet van a fejemben, akár zenei akár más gondolatok ezekre szeretnék több időt szánni. Köszönöm, remekül érzem magam. Talán néha többet kellene pihennem, hiszen, ami miatt most beszélünk, ez is azt mutatja, hogy nem lehet megállás nélkül menni előre.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik