Szórakozás

Kozsó kiakadt: csak a jókedve pörgeti, nem a drogok és az alkohol

A szomorú szamuráj szerdai Mokkás szereplése sokaknak okot adott a találgatásra, hogy az énekes vajon mitől pörög ennyire. Kozsó ugyanis – szokása szerint – indokolatlanul nagy hévvel beszélt mindenről, kezdve azzal, hogy hogyan szereti a tojásrántottát, addig, hogy hogyan alakul a karrierje. A kettő között még olyanokat is említett, hogy a Balatonban delfinek élnek, és hogy Magyarország a világ közepe, ezért az év 365 napjában süt a nap, ami csodálatos.

Cukorsokk: Kozso 4 legerősebb pillanata a mai Mokkában
Erre mondják rosszabb helyeken azt, hogy ámokfutás?

Kozsó azonban most megsértődött a rosszízű megjegyzéseken, amelyek szerint tiltott szerek használatának köszönheti jókedvét.

Láttam, hogy sokan azt kérdezik, mit szedek, mitől pörgök ennyire. Nem szedek semmit, nem ittam alkoholt, egyszerűen jó volt a kedvem. Már ez is baj? Nyilván nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy nincsenek delfinek a Balatonban, ez csak egy kis vicc akart lenni

– mondta a Blikknek az énekes, aki úgy döntött, a támadások miatt egy időre visszavonul.

Szomorú, hogy én bármit tehetek, abban a rosszat keresik az emberek. Elkönyveltek valamilyennek, és ha megfeszülök sem látják be, hogy nem vagyok én rossz. Szerda este jelenésem lett volna valahol, de már oda sem mentem el. Nem akarom kitenni magam annak, hogy mindenki faggasson, kérdezgessen, aztán persze úgysem hisznek nekem. Egy jó időre visszavonulok a szerepléstől, persze a koncertjeimet nem mondom le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik