Szórakozás

Két helyen repedt meg a koponyája Jordán Tamásnak

A szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója egy hónapja szenvedett súlyos balesetet, ami után egy hétig intenzív osztályon kezelték. Jordán Tamás, most esése részleteiről és gyógyulásáról mesélt.

Mentem haza a szállodába, elég fáradtan, ekkor buktam bele egy kockakőbe, ráestem a járdaszegélyre, arccal előre. Akkor mindenki nagyon megijedt, súlyosnak tűnt a baleset

– kezdte a nyugat.hu-nak Jordán, akit nem is sérülése, inkább a kórházi dolgozók hozzáállása nyugtalanított.

Amitől picit lehetett szorongani, az az orvosok és ápolónők hozzáállása volt, mert úgy bántak velem, mint egy súlyos agysérülttel. Én tudtam, nem vagyok az, de nagyon nagy riadalom volt.

Kórházból megy színpadra Jordán Tamás
Néhány napja még az intenzív osztályon feküdt.

A színházigazgató már jól van, de nem sokon múlt, hogy maradandó sérülést szenvedjen. Így is két helyen repedt meg a koponyája.

Én sem látok magamon semmi változást, nincs törés, két hajszálnyi repedésem volt, itt a halántékomon és a bal arccsontomon, de annyira vékony, nem is kellett hozzányúlni. Mondták, ilyenkor millimétereken múlik minden. Úgy estem, hogy fontos szerv nem sérült meg, de ezt a szerencsémnek köszönhetem. Azóta figyelem, ki tudom-e fejezni magam, de a szövegtanulással sem volt eddig problémám.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik