Szórakozás

Kulcsár Edina az esküvőt, párja a gyereket sürgetné

Az egykori szépségkirálynő a Blikknek mesélt arról, mennyire napirenden van náluk a családalapítás kérdése, és hogy 26 évesen készen áll-e már arra, hogy édesanya legyen.

Csuti szinte mindennap megkérdezi, hogy mikor lesz már gyerekünk. Ő ezt sürgetné, én pedig az esküvőt! De úgy vagyunk vele, majd az élet eldönti, mikor születik meg a baba. Addig pedig építgetjük a kis életünket. (…) Nem anyukám alkatát örököltem, ezért ahhoz, hogy ne le­gyenek rajtam fölös kilók, állandóan diétáznom kell. Rendszeresen edzek, és­ odafigyelek, mit eszem. Ha kismama leszek, kicsit elengedhetem majd magam, de persze mindent csak ésszel. A másik ok, amiért mindenképpen szeretnék fiatalon anyuka lenni, az a dédim, aki Csutihoz hasonlóan állandóan azt forszírozza, hogy mikor lesz ükunokája, hiszen már 86 éves. Nem mondanám, hogy teljesen fel vagyok készülve az anyaszerepre, de ha eljön az idő, biztos belejövök”

– mondta el Kulcsár Edina, aki elárulta azt is, párjával már kinéztek egy telket, ahol hamarosan közös otthonukat kezdik majd építeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik