Szórakozás

Urbán Flórián: Elegem van abból, hogy magyarázkodnom kell

urban-florian(430x286).jpg (urbán flórián)
urban-florian(430x286).jpg (urbán flórián)

Mint megírtuk, Kormos Anett tegnap beszólt Urbán Flóriánnak, amiért szerinte “a nőknek a konyhában és nem vezető pozícióban a helyük”.

Erre reagált most a Facebookon válogatott labdarúgó, majd edző. Mint írja, ominózus üzenetét nem az összes nőnek szánta, hanem kizárólag Gyarmati Eszternek.

“Egy bizonyos hölgynek szólt. Engem nem érdekel, hogy egy nő vezető beosztásban van. De könyörgöm, az ne a futballban legyen! (…) Annyit engedjen meg, hogy továbbra is tartom magam ahhoz, hogyha futballról van szó, akkor a nő maradjon a konyhában, ne a klubvezetésben”

– írta a posztban Urbán, aki Kormos Anettnek is üzent.

“Maga finoman utalt rá, hogy nem mindennap járok könyvtárba, ami igaz, viszont cserébe remekül főzök. Most ne nyissunk akadémikus vitát arról, hogy a csirkepörkölt nokedlivel vagy tésztával finomabb. Mint ahogy arról sem óhajtok vitatkozni, hogy értek-e a futballhoz vagy nem. Ha valamihez értek, az pont a futball. Tudom, néha kissé nyers vagyok a megnyilvánulásaimmal, de én Urbán Flórián maradok mindig, az egyszerű újpesti munkás gyerek, aki sem a származását, sem Újpestet nem tagadta meg soha. Én azt is megértem, hogy maga engem egy hímsoviniszta disznónak tart, de higgye el nekem, ettől még mindketten jól tudunk aludni. Azt tudom önnek javasolni, hogy soha ne olvasson el egyetlen sort sem bárhol, bármit is nyilatkozom a futballal kapcsolatban. Ha esetleg olthatatlan vágyat éreznék, hogy az elméleti fizikáról írják hosszabb értekezést, akkor szíves engedelmével Lukács Béla bácsitól fogok segítséget kérni nem öntől. Egyebekben elegem van abból, hogy magyarázkodnom kell minden egyes média által gerjesztett cirkusz miatt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik