Szórakozás

Új TV2-s műsort kapott Mádai Vivien

Magyarországon is hamarosan indul a Ninja Warrior, ez lehet a TV2 egyik legnagyobb idei dobása. A műsorban bárki megmutathatja, hogy ő a legnagyobb harcos, csak le kell győznie az eléje állított akadályokat.

A TV2 friss közleménye szerint a szuperprodukció díszletei már állnak, és hamarosan kiderül, ki mire képes a monumentális akadálypályán. A Ninja Warrior Hungary műsorvezetője Majoros Péter „Majka” és Till Attila mellett a Mokka egyik háziasszonya, Mádai Vivien lesz.

„A Ninja Warrior az a műsor, aminek már akkor a szerelmese lettem, amikor kiderült, hogy hazánkba érkezik. A férjem hatalmas rajongója volt korábban is, de azóta engem is megfertőzött. Monumentális műsor, hatalmas díszlettel és elképesztő emberi teljesítményekkel. Álmodni sem mertem volna arról, hogy az egyik műsorvezetője leszek a Ninja Warrior-nak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy a csatorna választása rám esett, és ott állhatok majd Majka és Tilla mellett, alig várom. Remélem, hogy azért szóhoz is jutok a fiúk mellett, hiszen ismerjük őket, nagyon karizmatikus egyéniségek külön-külön is”

– mondta Mádai Vivien.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik