Szórakozás

Kormos Anett beszólt Urbán Flóriánnak

Kedden írtuk meg, hogy Urbán Flórián üzent Gyarmati Eszternek, többek között azt, hogy

a nőknek a konyhában és nem vezető pozícióban a helyük.

Nem kellett sokáig várni a választ, Kormos Anett egy Facebook-posztban foglalta össze a gondolatait, amivel nemcsak a szexista Urbánnak, de nőtársainak is beszólt.

urban-florian(430x286).jpg (urbán flórián)
Urbán Flórián alaposan beleszállt Gyarmati Eszterbe
"A nőnek a konyhában a helye, mos, főz, takarít, semmi keresnivalója sincs a vezetői pozícióban. Pont az ilyen nevetséges és érthetetlen döntések miatt nem járnak az igazi drukkerek a meccsre."

A kijelentésre utalva bejegyzését azzal kezdi, hogy a nők olykor hajlandóak (valószínűleg hajlamosak – a szerk.) zsigerből felháborodni, ha egy férfi azt mondja: a nőnek a konyhában a helye.

Őszintén szólva, én nem értem ezt. Egyrészt vannak nők (és férfiak is), akiknek tényleg ott a helye, akik ott érzik jól magukat és oda is valók. Másrészt: az a férfi, aki így gondolkodik, olyan nőt érdemel, aki szintén így gondolkodik

– folytatja, majd meg is magyarázza: mit kezdene egy Urbán Flórián egy olyan nővel, amelyik néha könyvtárba jár, ír, olvas és olykor összetett mondatokban kommunikál?

Szegény csak zavarba jönne. Szerintem mindenkit a maga szintjén kell kezelni. Az ilyen férfiaknak egy hozzájuk passzoló nőt kívánok, hogy életük végéig az legyen a legnagyobb dilemmájuk: a csirkepaprikást nokedlivel vagy csigatésztával egyék

– zárja a posztot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik