Szórakozás

Transzszexuális férfi lesz Nádai Anikó első vendége

Már az első adásban komoly témát feszeget Nádai Anikó az RTL Goldon ma rajtoló talk show-ban. Az Anikó Show központi témája ugyanis nem más, mint az elfogadás, így többek között egy transzszexuális férfi is a műsor vendége lesz. Szonja (23) – aki eredetileg férfinak született – az önmegvalósításra tette fel az életét és amint nagykorú lett mindent megtett, hogy minél inkább nőként élhesse mindennapjait.

Nádai Anikónak jobban áll a Mónika Show, mint Erdélyi Mónikának
7 év kihagyás indítja újra az RTL a kibeszélő műsort, belenéztünk, hogy Nádai Anikó tényleg annyira bevált-e az Anikó #show-ban, mint amennyire mondja.

„Női aggyal gondolkozom, nőként élek, nőként csinálom a dolgomat. Összesen öt műtétem volt. Két mellplasztikám, két orrműtétem és egy szájfeltöltésem. Mindezek miatt anyukámmal és a testvéremmel nem tartom a kapcsolatot, lassan már 10 éve. Az apukám és az apukám családja maximálisan elfogadóak”

– árulta el Szonja, akinek a szerelmi élete nem ilyen viharos.

Egymást érik ugyanis a randiajánlatok a szőkeség háza táján. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Anikó másik vendége, Csaba, aki csak azért látogatott el a show-ba, mert minden vágya az, hogy megismerkedhessen egy transzneművel. Ez a vágya most teljesülhetett is és a fiatalember egyből randira hívta Szonját.

Fotó: RTL Gold

Ajánlott videó

Olvasói sztorik