Szórakozás

Mindenki szexelt szombaton 19 óra 37 perckor

A szexjátékokat forgalmazó brit Lovehoney felmérése szerint szombaton este volt a legmagasabb a szexuális aktivitás az évben.

A kutatás során kétezer embert kérdeztek meg szexuális szokásaikról. A megkérdezettek 24 százaléka szerint július a legszenvedélyesebb hónap, mert ilyenkor van a legmelegebb. A második augusztus lett 22 százalékkal, a harmadik június 18 százalékkal. Az indoklások szerint azért esett a választás ezekre a hónapokra, mert ilyenkor mindenki kevesebb ruhát visel, és a napsütés boldogabbá és optimistábbá teszi az embereket.

A felmérés szerint a párok 44 százaléka leggyakrabban szombaton szexel, és minden hónap első szombatján a legkívánósabbak az emberek.

Arra is fény derült, hogy a szexuális aktivitás csúcsa tegnap 19 óra 37 perckor volt, magyarán ilyenkor szexeltek a legtöbben idén a reprezentatív közvélemény-kutatás szerint.

Érdekesség, hogy egyetlen válaszadó sem választotta novembert, mint a legszenvedélyesebb hónap, a legkevésbé gyakran pedig hétfőnként bújnak ágyba kedvesükkel az emberek.

(UniLad, kiemelt kép: Thinkstock))

Ajánlott videó

Olvasói sztorik