Szórakozás

Elvtelen nyúlrabló áldozatát keresik New Yorkban

Ezer dollárt is adna egy csoport annak, aki a Sunny nevezetű állat nyomára vezet. A tettes kutyát akart, nem kapott, ezért nyulat rabolt egy menhelyről.

Szörnyű eset borzolja a New York-i kedélyeket az NBC helyi kiadása szerint: egy férfi egy állatmenhelyről elrabolt egy nyuszit. A lap azt írja, a manhattani bűncselekmény miatt 1000 dolláros (271 ezer forintos) nyomravezetői díjat ajánlottak fel.

Az áldozat neve Sunny, egy öthónapos szürke nyúl, aki nővérével, Honey-val éldegélt az Animal Care Center nevű menhelyen. Egészen addig tartott a békéjük, amíg meg nem jelent június 14-én a tettes, aki kutyát akart örökbe fogadni. Az illetőnek már volt két nem ivartalanított ebe otthon, ezért nemet mondtak neki.

Olyan pipa lett erre, hogy fogta, és magával vitte Sunnyt.

A nyomravezetői díjat amúgy nem a menhely ajánlotta fel, hanem egy egy csoport, mivel hetekkel ezelőtt történt az eset, de a rendőrség nem feküdt rá az ügyre túlzottan. Ez nem csoda, mindössze egyszerű, piti lopásnak számít az ügy. Mindenesetre ha ön New Yorkban él, és látott egy gyanús alakot, hóna alatt egy szürke nyúllal, írjon a bringbacksunnyrabbit@gmail.com címre.

(A képen látható nyúl illusztrációs nyúl.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik